Design Bazaar er en livsstilsbutikk på nett med hovedfokus på interiørvarer fra velkjente leverandører og skandinaviske designere. Vi satser på produkter av høy kvalitet med lang levetid, rett og slett produkter du blir glad av – og glad i.

Varesortimentet er en hyllest til det som gjør oss nordboere litt spesielle og unike: Naturen, det nordiske lyset og kjærligheten til skandinavisk design. Stilrene produkter laget av naturmaterialer, eller bruksvennlig og spennende design, er med på å gi hjemmet ditt et særpreg og en levende atmosfære. Design Bazaar har varer i mange prisklasser, og vi hjelper deg gjerne med å finne noe som passer til nettopp deg og ditt hjem.

Vi forhandler hele kolleksjonen fra leverandørene, så er det noe du ikke finner i nettbutikken er det bare å sende en forespørsel.

Design Bazaar holder til i Sandefjord med kontor og lager. Bor du i nærheten, er du alltid velkommen til å hente varene hos oss. Her kan du også ta en titt på varene dersom det er noe du vil se nærmere på før du handler. Det er bare å ta kontakt, så avtaler vi et tidspunkt.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Design Bazaar, og håper at du finner noe spennende du liker!