Levering og frakt

Fraktomkostninger
Fast fraktkostnad er kr 99,- pr ordre.
Handler du for over kr. 499,-  får du GRATIS frakt!
Enkelte større varer kan være unntatt fast eller gratis frakt, selv om varen koster over 499,-. I de tilfellene dette gjelder, står det opplyst om egen fraktpris under varen.

Leveringstid
Vi er opptatt av at du skal få det du har bestilt så raskt som mulig. Normal leveringstid er 1-5 arbeidsdager. Alle lagerførte varer sendes som oftest ut samme dag eller dagen etter at ordren er bekreftet. 

Forhåndsbestilling
Alle varer i kategorien “KOMMER” kan forhåndsbestilles. Disse varene blir sendt til deg straks de er kommet til lager. Når du forhåndsbestiller en vare blir denne reservert til deg, og du blir fakturert for varen når du bestiller den. Forhåndsbestilte varer må legges inn i egen ordre. Velger du å legge andre ting på samme ordre, vil hele ordren sendes samlet når alle varene er på lager. Forventet leveringstid står under varen, men vi tar forbehold om uforutsette forsinkelser fra leverandøren. Skulle forsinkelser oppstå tar vi kontakt med deg.

Fraktmetode
Vi sender alle våre varer med Bring / Posten Norge AS eller Post NORD. Når ordren din er sendt, mottar du en e-post fra oss med sendingsnummer. Dette gjør at du kan spore pakken din på www.bring.no eller www.postnord.no

Hente varer 
Dersom du bor i nærheten, er du velkommen til å hente varene dine hos oss i Sandefjord. Velger du å hente varene hos oss, krysser du av “Hente selv” som fraktalternativ på din bestilling.
Adresse for henting i Sandefjord er Storgt. 27, inngang Museumsgt. 5, henvendelse 2. etasje.
Åpningstider:
1. september - 30. april: Mandag - fredag 08:00-16:00
1. mai - 31. august: Mandag - fredag 08:00-15:00 
På høytids- og helligdager har vi stengt for vareutlevering.  

Uavhentede pakker / Ukorrekt adresse
Dersom pakken ikke hentes på postkontoret innen 14 dager, vil pakken bli sendt i retur til oss. Kjøper vil da bli belastet med et gebyr på inntil kr. 400,-. Dersom vi må sende pakken på nytt på grunn av ukorrekt adresse eller ikke hentet pakke, må kjøper betale denne kostnaden. Sørg derfor for å være nøyaktig når du fyller ut adresseinformasjonen.

Emballasje og miljøhensyn
Vi ønsker å unngå transportskader, og gjør vårt ytterste for å pakke varene dine godt og hensiktsmessig. For å spare miljøet for unødvendig bruk av ressurser kan det derfor hende at du mottar en pakke med brukt emballasje. Vi håper du deler denne filosofien med oss og syns det er en fin tanke.